10 érv a melegházasság tiltására

2012.05.11. 11:54 Jakab Andor

Ebben végre teljes szívemből egyetértek a nemzeti oldallal.
  1. Melegnek lenni nem természetes. Az igazi magyarok elutasítják a természetellenes dolgokat, mint a szemüveg, poliészter és a mobiltelefon.
  2. A melegházasság arra ösztönzi az embereket, hogy melegek legyenek, ahogyan a magas emberek társasága is megnöveli a testmagasságot.
  3. A melegházasság legalizálása ajtót nyit mindenféle őrült viselkedésnek. Az emberek akár a kutyájukkal is házasságot kívánnak majd kötni, hiszen a kutyának is jogi státusza van és képes aláírni a szükséges dokumentumokat.
  4. A heteroszexuális házasság intézménye ősi hagyomány, amely mit sem változott az idők során. A nő napjainkban is tulajdontárgy (helye a konyhában, az asszony verve jó), árják nem házasodhatnak zsidókkal, a válás illegális.
  5. A házasság intézménye kevésbé lenne méltóságteljes, amennyiben a melegházasságot engedélyeznék. Benkő Dániel tévéműsorban kötött házasságának szentsége teljesen megsemmisülne.
  6. A heteroszexuális párok házassága azért megengedett, mert gyermekeket produkál. Meleg párok, terméketlen párok és az idős emberek házasságát nem szabadna megengedni, mert az árvaházak még nincsenek tele és a világnak több gyermekre van szüksége.
  7. Nyilvánvaló, hogy a meleg szülők meleg gyermekeket fognak nevelni, hiszen a heteroszexuális szülők is heteroszexuális gyermekeket nevelnek.
  8. A melegházasságot nem támogatja a vallás. Egy olyan teokráciában, mint a miénk, egy vallás értékrendjét az egész országra érvényesíteni kell. Ezért van Magyarországon is csak egy vallás.
  9. A gyermekek nem tudnak felnőni, ha nem látnak férfi és női példaképet otthon. A társadalom ezért tiltja meg szigorúan, hogy egyedülálló szülők gyermeket neveljenek.
  10. A melegházasság megváltoztatná a társadalmunk fundamentumait, így soha nem tudnánk alkalmazkodni az új szociális normákhoz. Ahogyan nem sikerült alkalmazkodnunk az automobilhoz, a multinacionális vállalatok megjelenéséhez és a hosszabb emberi élettartamhoz sem.
Törzsanyag: Mickey Kaekage Hizzle