Hazafias a McDonald's

2012.04.13. 10:19 Jakab Andor

Megrázó tényekkel fogom alátámasztani, hogy a gyorsétterem franchise ezerszer hazafiasabb a magyar embereknél. Ha nemzeti oldalas vagy, ne is olvasd tovább, nehogy megüsse azt az élősködős, hazaárulós agyvelődet a guta.
Fizet a családodban mindenki 115,982 Ft adót havonta?
Ezt csak azért kérdezem, mert ha nem, akkor a nemzet testén élősködsz. Ha úgy tetszik, segílyen élsz. Ha nem fizetsz legalább ennyit a közösbe, rajtunk élősködsz.
Magyarország közös költsége:
  • 13,917,888,000,000 Ft / év
  • 1,159,824,000,000 Ft / hó
  • 115,982 Ft / hó / fő
Élősködés szerint kétféle magyart kell megkülönböztetni:
  1. Több adót fizet ennél (nemzet teste)
  2. Kevesebb adót fizet ennél (nemzet testén élősködő)
Figyelem, beleszámítanak a gyerekeid és a nagyszüleid is. Ha például van két gyereked, egy feleséged gyesen és a négy nagyszülő, összesen 6x 115,982 Ft = 695,892 forintot kellene befizetned a közösbe ahhoz, hogy ne tekintselek élősködőnek (aki helyett mások fizetik meg a nemzet közös költségének ráeső részét). Ilyen szemléletben csak az tekinthető a nemzet testének, aki többet ad a hazának, mint amennyit elvesz belőle.

Néhány idegesítő tény a McDonald's Magyarországról:

Te hány embernek adsz munkát?
A McDonald's Magyarország rengeteg élősködő magyar ember helyett fizeti meg a nemzeti közös költséget csak az adók formájában. Hazafiasabb azért is, mert 5,000 embernek közvetlenül munkát ad, beruházásaival és beszállítóin keresztül még többnek. Hozzájárulsz ilyen mértékben a magyar gazdaság sikeréhez, a közteherviseléshez és a foglalkoztatáshoz? Mert ha nem, akkor semmi okod a melledet döngetni.

Hozzájárul a magyar emberek egészségéhez is.
  • A McDonald's étel egészséges, finom, megbízható minőségű, soha sem romlott. Ez nem mondható el a magyar emberek igénytelen hamburgereseiről, talponállóiról, lepusztult, mocskos, zsírban tocsogó ételeket felszolgáló kifőzdéiről.
  • A McDonald's éttermekben mindenütt patyolat tisztaság van, szemben például azzal, hogy a magyarokra inkább az jellemző, hogy még a kórházak vécéje is úszik a mocsokban, húgyban, szarban és nincs WC papír.
  • A McDonald's árul müzlit, joghurtot, salátát és gyümölcsöt is, szemben a bunkó magyar hentesekkel, lángossütőkkel.
  • A McDonald's nem nyafog, hogy köteles betartani az EU előírásait, hanem általában jelentősen túl is teljesíti őket.
  • Alapítványt üzemeltet beteg magyar gyerekek segítésére.
Tudom, hogy a fentiek nem győzik meg a leírhatatlanul gyökér magyar embereket, hogy a leghazafiasabb étteremláncot tiszta szívből gyűlöljék. Ezért a legjobbat a végére hagytam...

Legalább 1000 különböző magyar weboldal terjesztette
az alábbi nemzeti örömhírt:
Száműzik Oroszországból a McDonald’sot.

Az orosz hatóságok 9 hónapot adtak a McDonald’s gyorsétterem-hálózatnak, hogy összepakoljanak és elhúzzanak az országból.

Az amerikai központú étteremlánc étkezdéiben kínált ételek visszafordíthatatlan egészségügyi károkat okoznak az orosz lakosságnak – állapították meg az egészségügyi tárca és a fogyasztóvédelmi hivatal szakemberei. Az orosz FogNews hírügynökség értesülései szerint a hatóságok már két éve figyelik árgus szemmel az országban üzemelő McDonald’sok működését, s ezalatt komoly szabálysértéseket tártak fel.

A fogyasztóvédelem számos esetben részesítette figyelmeztetésben, illetve bírságban az üzemeltetőket az étlapon szereplő ételek rossz minősége és az élelmiszer-tárolási szabályok megsértése miatt. Ezek az intézkedések azonban hatástalanok maradtak, sőt egyes üzletvezetők kenőpénzzel, sőt olykor fenyegetésekkel próbálták jobb belátásra bírni az ellenőröket. Ezek után a fogyasztóvédők az orosz Egészségügyi Minisztérium segítségét kérték, melynek szakértőivel egyetértésben megállapították, hogy a gyorsétteremláncnak nincs helye többé az országban.

Miután az oroszországi McDonald’s 9 hónapot kapott a végelszámolásra és az elköltözésre, az elmúlt héten megérkeztek Moszkvába a cég amerikai képviselői, akik bírósági keresetben támadták meg a döntést, illetve megpróbálták tárgyalásos úton rendezni a vitát, mely utóbbi nem járt sikerrel. Ami pedig a per sikerét illeti, az fogyasztóvédelmi hivatal jogászai nem sok esélyt adnak az amerikaiaknak az orosz bíróságon.

Mint ismeretes, Svájcban már az év kezdetén bezárták az összes McDonald’sot, de egy sor más európai országban is kezdeményezték az egészségtelen ételeket kínáló gyorséttermek visszaszorítását.

Kedves seggfej magyar emberek!
Lájkoltátok a hírt tiszta erőből, de semmi okotok nincsen az ünneplésre.
  •  Svájcban a McDonald's él és virul, mint ismeretes.
  •  A fenti hírből semmi sem igaz, amint az kiderül a cég orosz honlapjáról is.
  • A FogNews "hírügynökség" a magyar Hírcsárda orosz megfelelője.
  • Kibaszott nevetségesek vagytok. :-D